Lisätietoja kalkkilaastista

1. POHJARAPPAUS 0-4, 0-2mm

Kalkkirappaus sopii niin julkisivuihin kuin sisätiloihinkin.

Kalkkilaastit koostuvat ainostaan luonnon materiaaleista. Perinteisten reseptien innoittamana olemme luoneet nykyaikaisia tuotteita käytettäväksi niin vanhojen talojen restaurointiin kuin modernien rakennusten viimeistelyyn. Kalkkilaasti on kestävä materiaali, joka sopii sekä sisä- että ulkotiloihin. Kalkkirappaus on hyvä valinta koristeelliseksi sisustusmateriaaliksi, sillä se luo parempaa sisäilmastoa ja edistää rakenteiden paloturvallisuutta.

 

2. HIENOVIIMEISTELY 0-1, 0-0,05mm

Nykyaikainen ja hienorakenteinen viimeistelymateriaali.

Hienoviimeistelyyn tarkoitetuissa kalkkilaasteissa on loistava tarttuvuus, työstettävyys ja pinnan kestävyys, joka tekee niistä sopivia jopa kaikkein vaativimmillekin pinnoille. Hienoviimeistely- kalkkirappaus voidaan sävyttää luonnollisilla, maan omilla pigmenteillä.

3. ROUHEA VIIMEISTELYRAPPAUS

Viimeistelykalkkirappaus sopii niille, jotka pitävät vahvemmasta tekstuuripinnasta.
Tämä viimeistelyrappaus on erittäin kestävä ja sopii siten hyvin ulkoseiniin, käytäviin ja kylpyhuoneisiin.

 

4. GEKOLAKT

Gekolakt- inspiraatiota Marokkolaisesta tadelaktista.

Gekolakt on kalkkipohjainen viimeistelylaasti, joka on tehty Virolaisista luonnon materiaaleista. Gekolaktilla viimeistellyt pinnat ovat vedenpitäviä, joten pinnoitus sopii tavallisten seinien lisäksi myös kosteisiin tiloihin, suihkuihin, ammeisiin ja pesualtaisiin. Perinteinen tadelakt-tekniikka ja työkalut, kuten kiillotuskivi ja oliivisaippua, ovat välttämättömiä vedenkestävän pinnan aikaansaamiseksi.