Lisätietoja savilaastista

1. POHJARAPPAUS – Perinteinen savilaasti Etelä-Virosta 0-4

Savirappaukset sopivat niin historiallisiin kuin nykyaikaisiinkin sisätiloihin. Savirappausten avulla energiatehokkaampi rakennus sekä terve sisäilma.

Savilaastit koostuvat ainostaan luonnon materiaaleista. Savilaastit on testattu Saksalaisen maalaasteille suunnatun standardin mukaisesti (DIN 18947:2013-08). Standardin perusteella laastit kuuluvat ylempään kestävyysluokkaan S II. Savirappaukset soveltuvat kaikenlaisille pinnoille, niin moderniin kuin historialliseenkin ympäristöön. Savilaasteja voidaan käyttää myös kosteissa tiloissa, pinnoilla, jotka eivät joudu suoraan kosketukseen veden kanssa.

Savilaasti ei saastuta ympäristöä. Savilaastien käyttö rakentamisessa luo täydellisen symbioosin  luonnon, talon ja ihmisen välille. Rakennusmateriaalina savi on paloturvallinen, varastoi lämpöä ja tasoittaa huoneilman kosteutta. 

2. VIIMEISTELY – Perinteinen savilaasti Etelä-Virosta 0-2mm

Savirappaus luo pehmeän, turvallisen, lämpimän ja kodikkaan tunnelman sisätiloihin. Viimeistelylaastit ovat saatavilla perinteisesti luonnon omissa sävyissä.

3. HIENOVIIMEISTELY – savilaasti 0-1mm 40 sävyjä

Savilaastit koostuvat ainostaan luonnon materiaaleista.

Hienoviimeistelylaastien monet sävyt ovat peräisin erivärisistä savilaaduista, mitään muita pigmenttejä ei tarvita. Pehmeät ja lämpimät sävyt luovat kodikkaan tunnelman niin historialliseen kuin moderniin ympäristöön.

DEKO sarjalla saadaan lisää luonnetta pintoihin. Kaikkia hienoviimeistelylaasteja voidaan varioida useilla luonnonmukaisilla efekteillä.